Eray Aksungur'dan müptelası olacağınız sokak lezzetleri

TV 8’in izlenme rekorlarını kıran MasterChef yarışmasında yaptığı yemekler ve sevecen tavırları ile tanınan Eray Aksungur Bolu’yu yeni lezzetlerle buluşturuyor.

Eray Aksungur'dan müptelası olacağınız sokak lezzetleri
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Masterchef yarışmasının ardından Paşalı Ocakbaşı ismindeki işletmesinde müşterilerini ağırlayan Aksungur, şimdi de İzzet Baysal Caddesi'ne açtığı büfe ile Bolulular'ı yeni ve farklı sokak lezzetleriyle buluşturdu. El yapımı atıştırmalıklardan, özel sosisli sandviçlere, muzlu ballı sütten sıcak sahlepe kadar farklı ürünleri bulabileceğiniz Eray Aksungur Büfe, özellikle damak tadına önem verenlerin yeni adresi olacak. 

MUZLU VE BALLI SÜTÜ BOLU’YA GETİRDİK

Hizmete açtığı büfe hakkında bilgi veren Eray Aksungur, Bolu’ya yeni bir kültür kazandırdıklarını ifade ederek, “Bolu’ya yeni bir kültür kazandırmaya geldik. Eray Aksungur Büfe’yi hizmetinize sunduk. Sosisli sandviçimiz, çok yakında ıslak hamburgerimiz, çıtır tavuğumuz, patatesimiz, sıcak salebimiz ve birçok ürünümüz ile sizlerin hizmetindeyiz. Aynı zamanda taze sıkılmış meyve sularımız var. Bolu’ya çok yeni bir kültür kazandırdık. Bu kültürü zamanla oturtarak daha yeni lezzetlerle sokak kültürü olarak ve Bolu’da olmayan muzlu ve ballı sütümüzü buraya getirdik. Yılbaşında açılış yaptık. Çok büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bizi sevenleri İzzet Baysal Cadde’sinde Eray Aksungur Büfe’de bekliyoruz" dedi.

“ÇIRAKLIĞINI YAPMADIĞIN İŞİN USTASI OLAMAZSIN”

Aksungur, işin önce çıraklığını sonra ustalığını yaptığını belirterek, “Bolu’da bir eksik olduğunu fark ettim. Bu eksik büfe kültürüydü. Büfe bir kültürdür. Bu sebeple bu büfeyi yapmaya karar verdik. Eray Büfe’yi Bolu’da yeni bir şehir kültürü oluşturmak için açtık. Bu büfeyi yapmak için çok emek verdim. Çok fazla tadilat ve tamirat işleri vardı. Büfenin elektrik sistemine kadar kendimiz döşedik. Bütün ürünlerimizi ben hazırlıyorum. Saat 10’dan gece 1’e kadar buradayım. Benim bir lafım vardır; ‘Çıraklığını yapmadığın işin hiçbir zaman ustası olamazsın.’ Bu sebeple biz de önce işimizin çıraklığını yaptık. Şimdi işin ustalığını yapıyoruz. Bütün sevenlerimizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir