
Programa; Bolu Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Akbaş, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Uzmanı Ümit Gömülü, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Ar, DSİ 53. Şube Müdürü Güven Kabadayı, Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) İl Şube Müdürü Metin Yetim, Grup Sorumlusu Uğur Kömürlü ile İl ve İlçe Müdürlüğü personeli katılım sağladı.
Programın ardından, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Gölköy Su Ürünleri Üretim Tesisi ziyaret edilerek, tesiste yürütülen üretim çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.
İl Müdürlüğüne bağlı Abant Alabalık Üretim İstasyonunda üretilen toplam 757.500 adet Abant alası ve kırmızı benekli alabalık yavrusu su kaynaklarına bırakılmış olup, Bakanlığımız Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 2026 yılı üretim ve balıklandırma hedefi gerçekleştirilmiştir.

































