Yaşlı kadının yardımına itfaiye ekipleri yetişti

Yaşlı kadının yardımına itfaiye ekipleri yetişti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Alınan bilgiye göre, Sümer Mahallesi Ahmet Baysal Bulvarı üzerinde bir apartmanın 3'üncü katında yalnız yaşayan ve hasta olan Fatma Göktaş (76) yataktan kalkamadığı için komşularından yardım istedi. Evin kapısının kapalı olduğunu gören komşuları Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler merdivenli itfaiye aracı ile evin balkon katından eve girerek kapıyı açtı. Kapının açılmasıyla birlikte eve giren sağlık ekipleri Göktaş'a ilk müdahaleyi yaptı.

Daha sonra Göktaş, sağlık ekipleri tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir