Burak Cop "Memleketim için çalışmaya devam edeceğim"

Kasım ayında yapılan genel kurulda Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Mert Minisker ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Siyaset Bilimci Doç. Dr. Burak Cop, yaklaşan genel seçimleri ve mevcut siyasi atmosferi değerlendirdi.

Burak Cop
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun yeni dönemde Bolu'daki basın sektörü için önemli çalışmalar yapacağına inandığını ifade eden Siyaset Bilimci Burak Cop, Başkan Mert Minisker ve yönetimine başarılar diledi. Basının, kamuoyunun bilgilendirilmesi adına büyük bir görevi yerine getirdiğine vurgu yapan Cop, Bolu'da görev yapan basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diledi.  

Cumhuriyet Halk Partisi 25. 26. ve 27. dönemlerde Bolu Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Burak Cop ziyarette, ülkenin mevcut siyasi durumunu ve yaklaşan genel seçimleri de değerlendirdi. Cop yaptığı değerlendirmede “Bir Bolulu olarak memleketimden hiç bir zaman kopmadım. Bugün Göynük'teydim. Göynüklü hemşehrilerimizle bir araya geldim. Sahada vatandaşların tepkisinden anlıyorum ki mevcut hükümet yolun sonuna gelmiş görünüyor. Bu enflasyonist ortamda bu hayat pahallılığında vatandaşlarımız gerçek anlamda hayat mücadelesi veriyor. Halkımızın ve ülkemizin çektiği sorunların çaresi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında. Biz bunu biliyoruz. Halkımıza da anlatmaya devam ediyoruz. Edeceğiz de. Burak Cop olarak partimin vereceği tüm görevleri yerine getirmey hazırım. Nerede olursam olayım memleketim Bolu için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.       

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir