"Buradan mezun olunca sektörün aranan isimleri olacaklar"

Geçtiğimiz aylarda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İletişim Fakültesi Dekanı olarak atanan, Prof. Dr. Emre Tandırlı, öğrencileri sektör odaklı eğitimle geleceğin medya dünyasına hazırlamayı hedeflediklerini belirtti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Radyo Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik bölümlerinin bulunduğu Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi, yeni dönemde öğrencilerini, sektörün gerçeklerine uygun, çağdaş bir vizyonla mezun etmeyi hedefliyor. BAİBÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, medya dinamiklerine uygun uygulamalı eğitimler ve sektörü tanıtacak farklı etkinliklerle yeni akademik yılda öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.  

“BAİBÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNLARI SEKTÖRÜN ARANAN İSİMLERİ OLACAK”

Prof. Dr. Tandırlı, BAİBÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin donanımlı bir şekilde mezun olmaları gerektiğini belirterek, “Bolu’ya yeni gelecek arkadaşlara öncelikle şunu söylemek istiyorum; 2023 yılındayız. Dolayısıyla 4 yıl sonra 2027-2028 yılında mezun olacaklarını göz önünde bulundurarak, arkadaşlarımızın sektör odaklı, çağdaş hatta ilerici gelecekçi bir vizyonla eğitimimizi en üst seviyede en kaliteli, sektör odaklı şekilde planladık. 4 yıl boyunca arkadaşları çok faydalı bir süreç bekliyor. Sektör dinamiklerine uygun bir şekilde yetişeceklerini söyleyebilirim. Buradan sektörün aranan isimleri olarak mezun olacaklarını söyleyebilirim. Ben İstanbul gibi çok büyük bir şehirden geliyorum. İstanbul gibi çok dinamik iletişim sektörü adına da çok hareketli bir merkezden geliyorum. Bolu da zaten İstanbul ve Ankara’nın tam orta noktası sayılabilir. Bolu’yu da büyük şehirleri aratmayacak etkinliklerle öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı düşünüyoruz. Mayıs ayında, yeni medya ve dijital dönüşüm sempozyum başlığı altında bir sempozyum planlıyoruz mesela.  Bunun gibi çok farklı etkinliklerle, dolu bir akademik yıl bizi bekliyor. Güzel bir süreç planlamaktayız. Var gücümüzle buna çalışıyoruz”  dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir