Zafer Partisi ekonomi politikalarını anlattı

Zafer Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Ekonomi Halk Çalıştayı’nda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Türkiye'de 20 milyondan fazla kişinin sosyal yardım aldığını AK Parti'nin vatandaşları yardıma muhtaç hale getirerek oylarını konsolide etmeye çalıştığını söyledi.

Zafer Partisi ekonomi politikalarını anlattı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEYNEP SUDE YAVUZ 

Zafer Partisi Bolu İl Başkanlığı Ekonomi Halk Çalıştayı, Zafer Partisi Ekonomi Politikaları Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman’ın da katılımıyla Bolu Öğretmenevi Konferans Salonu'nda  gerçekleştirildi. Çalıştaya, Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Hakan Perçin Zafer Partisi Düzce İl Başkanı Kadir Kantemür, Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu ve partililer katıldı. Ekonomi Halk Çalıştayına katılan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi.

AK Parti'nin Türk halkını yoksulluğa mahkum ederek sosyal yardıma muhtaç bıraktığını belirten Yaman, “Şu anda 20 milyonun üzerinde vatandaş sosyal yardım alıyor. Sosyal yardımlarla hayatını sürdürmeye çalışıyor. AK Parti'nin ekonomik politikaları Türk halkını yoksulluğa ve fakirliğe sürüklerken, itibardan tasarruf olmaz anlayışı ile kamu kaynaklarını israf ediyorlar. ”

ALGI YÖNETİMİ

AK Parti'nin sosyal yardım alan milyonlarca yurttaşı algı yönetimi ile kendine bağlamaya çalıştığını ifade eden Dr. Aslan Yaman, “ Türk halkını yoksulluğa mahkum edip, sosyal yardıma muhtaç bırakan AK Parti, bu kötü durumud algı yönetimi yaparak kendi lehine çeviriyor.  Devletin verdiği sosyal yardımları kendi veriyor algısını vatandaşların zihnine yerleştirmeyi çalışıyor. Böylelikle, AK Parti giderse yardımlar kesilir korkusu ile oylarını konsolide edebiliyor. Oysa ki yapılan yardımları Türk devleti yapıyor. AK Parti yapmıyor. Sizin vergilerinizle bu yardımlar yapılıyor. ” dedi. 

SÜRDÜRÜLEBİLİR PLANLI KALKINMA

Dr. Aslan Yaman, Zafer Partisi’nin iktidara gelmesi halinde Türk halkının yaşadığı ekonomik sorunları çözeceklerini ifade ederek gerçekleştirecekleri sürdürülebilir kalkınma planı hakkında açıklamalar yaptı. Yaman, Zafer Partisi'nin ekonomik kalkınma için hayata geçirilecek maddeleri şu şekilde sıraladı: Tarımsal üretimin artırılarak gıda güvenliğinin sağlanması,  hayat pahalılığının yok edilerek fiyat istikrarı sağlanmış ekonomik bir yapı, işsizliğin ortadan kaldırılması ve tam istihdama erişilmesi, dış ticaretin fazla verir hale gelmesi, gelir seviyesi arttırılarak, zenginliğin her vatandaşa adil paylaşımı, yolsuzluğun bitirilmesi ve kaynakların en verimli yatırımlara gitmesini sağlayacak piyasa düzeninin kurulmasına yardımcı olmak, yenilikçi ve buluşçuluğu benimsemiş bir insan sermayesi yaratmayı sağlamak, üretimin ve beraberinde nufüsun Marmara'dan Anadolu'ya yayılmasını sağlamak, en alt gelir grubunun yukarı çekilerek orta sınıfın tabanını genişletmeyi sağlamak, çevreyi ve doğayı koruyan, yeryüzündeki kaynakları bozmadan üretim anlayışını yaygınlaştırmayı sağlamak, bütün vatandaşlara fırsat eşitliği sağlanmasını ve dezavantajlı grupların korunması, yüksek sağlık ve eğitim hizmetlerinin yurt çapında standart olduğu sağlık ve eğitim sistemi yaratmayı sağlamak.  

Ekonomi Halk Çalıştayı, katılımcıların sorularının cevaplanması ve görüşlerinin alınmasıyla son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir