Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar iddialı konuştu

Zafer Partisi İl Başkanı Serdar Çuhadar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Bolu'da iddialı bir adayla seçmenin karşısına çıkacaklarını belirterek, "Kimse Zafer Partisi'ni seçim yarışının dışında görmesin. Aday belirleme sürecimiz devam ediyor. Bolu Belediye Başkan adayımız şu andaki seçim hesaplarını altüst edecek bir isim olacak" dedi.

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar iddialı konuştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bolu kamuoyu belediye başkan adaylarının kimler olacağını tartışırken, Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar'dan iddialı bir çıkış geldi. Serdar Çuhadar, Zafer Partisi'nin Bolu Belediye Başkan adayını belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, adaylarının Bolu'daki tüm seçim hesaplarını altüst edeceğini vurguladı. Şu anda mevcut iki aday adayının üzerinde çalıştıklarını dile getiren Çuhadar, Türkiye genelinde hızlı bir şekilde artan oy oranlarının Bolu'da da sandıklara yansıyacağını söyledi. 

Zafer Partisi İl Başkanı Serdar Çuhadar, "Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Bolu  merkez ve ilçelerinde iddialı adaylarımızla seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Zafer Partisi, adaylarıyla bugüne kadar yapılan seçim hesaplarının hepsini altüst edecek. Şu anda Bolu merkez için iki aday adayımızla görüşme halindeyiz. Bu hususta, genel merkezimize sunmak için detaylı bir çalışma raporu hazırladık. Aynı şekilde genel Merkezimiz onayına sunmak üzere belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için de çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın, mevcut iki aday adayımız içinden Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayını açıklayacağını gazeteniz aracılığıyla iletmek istiyorum. Bugün itibari ile Türkiye’deki siyasi partiler içerisinde oy oranını artıran tek parti Zafer Partisidir. Bu gerçeği siyasi rakiplerimiz de bilmektedir. Atatürk devrimleri çizgisinde bugünün Türkiye'sinde taviz vermeden siyaset yapan tek siyasi parti Zafer Partisi’dir. Buna paralel olarak özellikle gençlerimizden Zafer Partisi'ne Bolu’da da ciddi bir katılım var. Zafer Partisi'nde hiç kimse kişisel ikbali için siyaset yapmaz. Bizler, Türk yurdunun, Türk çocuklarının ikbali için Zafer Partisi çatısı altında toplandık. İçimizdeki Kuvây-ı Milliye ateşiyle, Atatürk çizgisinde ve Sayın Ümit Özdağ’ın yanında vatanımızı ve ailemizi savunacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir