Yusuf Yaman': “Bir Bolulu olarak söylüyorum Bolu'ya çok büyük zarar verdiniz”

Bolu’nun tanınan iş insanlarından Yusuf Yaman, yangında hayatını kaybeden kızı Ceren Yaman Doğan ve torunu Lalin Doğan’ın anısını yaşatmak için Bolu’ya yatılı bir fen lisesi yaptıracaklarını açıkladı. Grand Kartal Otel yangını davasında söz alan Yusuf Yaman, Ergül Ailesi’ne sert sözlerle yüklendi. Yaman, “O gece Emine Ergül gerekli çabayı göstermedi; bu yüzden ne Ceren ne de Lalin bir daha uyanamadı. Emine Ergül ne kapı çaldı ne de tahliye için çaba gösterdi.İnsan aynı katta kalan Ceren’i, Lalin’i uyandırmaz mı? Kapısını çalmaz mı?” dedi

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Sekiz ayda otele bakım yapılmaz mı?

Yaman, otelin sezonluk çalıştığını ve bakımının ihmal edildiğini savunarak, “Bu oteller 3-4 ay yüksek verimlilikle çalışır, kalan 8 ay hiç mi bakım yapılmadı? O kadar parayı ne yapacaktınız, 4.-5. oteli mi kuracaktınız?” şeklinde tepki gösterdi.

“Bolu’ya çok büyük zarar verdiniz”

Yangın felaketinin Bolu’nun turizmine büyük zarar verdiğini söyleyen Yaman, “Otel yansaydı ama canlar gitmeseydi. Bolu’ya çok büyük zarar verdiniz. Türk turizmine çok büyük zarar verdiniz. Buradan çıkacak karar örnek bir karar olacak. Karar  gecikmemeli; geciken adalet adalet değildir” ifadelerini kullandı.

Ceren ve Lalin Adına Fen Lisesi yapılacak

Yusuf Yaman, kızı Ceren ve torunu Lalin’in anısını yaşatmak için Bolu’ya yatılı bir fen lisesi yaptıracaklarını duyurdu. Yaman, “Kızım ve torunum adına çalışkan ve zeki çocukların her türlü ihtiyacını aile olarak karşılayacağımız yatılı bir Fen Lisesi yaptıracağız.”şeklinde konuştu.

“Değer miydi?”

Yaman, Ergül Ailesi’ne seslenerek, “Emine Ergül, Halit Ergül, daha fazla para kazanma hırsıyla düştüğünüz duruma bakın. Değer miydi? Nasıl bakacaksınız yüzüme?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • İsmail Özkan (2 ay önce)
    Allah sabırlar versin yangın faciasın da ölelenlere Allah dan rahmet diliyorum Maalesef insanların para hırsı inanılacak gibi değil anlaşılıyor ki otel otel değil insanların katili olmuş suçlu bellidir otelin Sahibi ve yönetenler.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir