Yaşamkent Muhtarından Dereceye Giren Öğrencilere Jest

Yaşamkent Muhtarından Dereceye Giren Öğrencilere Jest
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Yaşamkent Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Orhangazi Ortaokulu ve Mustafa Çizmeci Anadolu Lisesinde yılsonu programı gerçekleştirildi. ProgramdaYaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, öğrencilere süpriz yaptı. Muhtarlık tarafından, 3 okulda dereceye giren 11 öğrenciye; 11 gram altın, 11 Nutuk ve 11 Atatürk posteri hediye edildi. 

Özdem, program ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Yaşamkent Mahallesi Muhtarlığı olarak, mahallemizde bulunan Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Orhangazi Ortaokulu ve Mustafa Çizmeci Anadolu Lisesi dönem birincisi öğrencilerimize; 11 adet altın 11 adet Nutuk kitabı 11 adet Atatürk posteri hediye edilmiştir. Çocuklarımızın başarılarını ödüllendirmek istedim. 1 yıl boyunca emek verdiler bu emekleri de karşılıksız kalmasın istedim. Hepsine başarılar diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz'' ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir