Yasağı Erdoğan Pankartıyla mı Gizliyor?

Yasağı Erdoğan Pankartıyla mı Gizliyor?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

15 Temmuz 'da FETO Terör örgütü tarafından planlanan darbe girişimi sonrası Burhan Çelik'e ait kereste atölyesinin önüne, “Aziz milletimize ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız. Sağolun ve hep varolun” yazılı 230 metrelik dev reklam panosunu konulmuştu.

BU DURUMU YETKİLİ MAKAMLAR GÖRMÜYOR MU?

Vatandaşın milli duygularını kabartan bu panonun arkasında tonlarca kereste olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre kanunen D-100 karayolu üzerinde bulunmaması gereken kerestelerin bu reklam afişi sayesinde gizlenmesi birçok vatandaşı kızdırdı. Reklam panosu koyulduktan sonra bile panonun önüne kerestelerin koyulmaya devam edildiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini kısmi olarak kapatıldığı da görüldü. Manzarayı gören vatandaşlar "Bu durumu yetkili makamlar görmüyor mu?" diyerek tepki gösterdi.

YOL KAPATILDIĞINDA ARAÇ PARKINI SAĞLAMIŞTI

Burhan Çelik daha önce de FETÖ firarisi Adnan Daylan'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Highway Avm'nin Devlet tarafından yolu kapatıldığında Avm'ye gelen müşterilerin araçlarını park etmesi için D-100 üzerindeki büyük araziyi Daylan'a vermesi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • alican (4 yıl önce)
    öküz altında buzağı aramayın bee, adamın kendi arazisi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MEHMET (4 yıl önce)
    ADAMIN KENDİ ARAZİSİ NEDEN KERESTELER ORADA DURAMAZMIŞ KİME NE ZARARI VAR. AFİŞ ABARTILI OLMUŞ ORASI DOĞRU
    %100
    %0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir