Bayrak, Özcan'a seslendi "Harcanan 147 Bin Dolarda Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkı Var mıydı Yok muydu? Yapılmayan projelere 147 Bin Dolar mı harcandı?"

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 2019 yılında vadettiği ve hayata geçmeyen 4 projenin çizimine belediyenin toplamda 147 bin Dolar ödediğini iddia etti. Bayrak, Tanju Özcan'a "Şimdi bu 147 Bin Dolarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var mıydı yok muydu?" diye seslendi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hazırladığı video ile sosyal medyadan Bolu halkına seslenen Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 2019 seçimlerinden önce 52 proje vadettiği, bu projelerden sadece 4'ünü yarım yamalak hayata geçirdiğini, gerçekleşmeyen 4 proje için de Bolu Belediyesi'nin kasasından 147 bin dolar ödendiğini söyledi. 

Bayrak yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi: "Değerli Bolulular, Bolu Belediyesi'nin mevcut yönetimi 2019 yılında söz verdiği 52 projeden sadece 4'nü gerçekleştirebildi.
Gerçekleştirmediği 4 projenin de çizimlerine toplamda 147 bin dolar ödeyerek, milletimizin kaynaklarını heba etti.
Büyüksu Deresi Projesi dediler, yapmadılar. Tabelanın önünde poz verdiler. 32 bin dolara konsept proje çizdirdiler.Projeyi uygulamadılar 
Eski itfaiye meydanına kültür merkezi vaadettiler. Yapmadılar. Proje çizimine 30 bin dolar verdiler. Çöp oldu.
Gastronomi merkezi dediler. O'nu da yapmadılar. Tapusu belediyeye ait olmayan Sedaş arsası için 25 bin dolar verip proje çizdirdiler. Hayata geçirmediler
Dar gelirli vatandaşlarımızı, Dağkent'te 404 sosyal konut yapacağız diyerek umutlandırdılar. 15 bin dolar para verip zemin etütü yaptırdılar, bırakın konut yapmayı mevcut arsayı satarak, dar gelirli vatandaşlarımızın umutlarıyla oynadılar. Ayrıca bu proje için 46 bin dolar verip proje çizdirdiler o paralar da çöp oldu. 
Sonuçta Bolulu vatandaşlarımıza verilen vaatler gerçekleştirilmedi, hem de Bolu Belediyesi'nin 147 bin dolarını hiç ettiler.
Ben bunları her yerde her platformda dile getirdim. Benim söylemlerimden rahatsız oldular, iftira atıyor dediler. 
Projelere ödenen paraları kamu ihale platformu olan Ekap'tan her vatandaş görebilir. 
Şimdi bu 147 bin dolarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var mıydı yok muydu?
Zafer Partisi'ne destek verin bu talan dur deyin!"

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir