Yabancı uyruklu şüpheli'den metamfetamin çıktı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Dörtdivan İlçesinde bir yolcu otobüsünde Asır isimli dedektör köpeği ile yapılan kontrolde, bagajlara gizlenmiş halde su şişesi içerisinde limonata görünümlü 1.575 gram sıvı metamfetamin ve 68 adet uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi.

Yabancı uyruklu şüpheli'den metamfetamin çıktı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu İl Jandarma  Komutanlığı unsurlarınca uyuşturucu ile mücadele ekipleri 13 Mart 2023 tarihinde Dörtdivan İlçesi Anadolu Otoyolu mevkiinde bir yolcu otobüsünde Asır isimli dedektör köpeği ile yapılan kontrolde, İstanbul iline seyahat eden şahsa ait bagaja köpeğin tepki vermesi üzerine yapılan aramada, bagajlara gizlenmiş halde su şişesi içerisinde limonata görünümlü 1.575 gram sıvı metamfetamin ve 68 adet uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 yabancı uyruklu şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir