Vicdansız personel işten çıkarıldı

Vicdansız personel işten çıkarıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna   servis ile giden minik öğrencisine sinirlenen kadın personel   , servisteki diğer öğrencilerin gözlerinin önünde   çocuğa defalarca vurdu. Şehrimiz de   faaliyet gösteren özel şirkete ait bir okul servisinde, sabah saatlerinde öğrencileri kapılarının önünden alırken, minik öğrenciye sinirlenen servis rehberi ilkokula giden öğrenciyi darp etti. Hiç acımadan defalarca tokat atan   kadın personel çevresine küfürler savurdu.  öğrencinin  “dur ya” demesine rağmen kadın personel   vicdansızca vurmaya devam etti. Diğer öğrencilerin gözlerinin önünde   bunu yapan personel, dövdüğü minik öğrencinin kardeşine de “akşama bunu annene söyle tamam mı?” dedi.

 BOLU VALİSİ OLAYA BİZZAT EL KOYDU

Vali Ümit ,; “İlimiz Merkez Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda bir öğrencimizin 11.10.2021  Pazartesi günü öğle arasında okul servisinde evden okula dönerken araç rehber personeli tarafından darp edildiği yönünde öğrencimizin velisi tarafından Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğümüze şikayet vaki olmuştur. Velinin firmadan değil rehber personelden şikayetçi olduğu ve hakkında öğrenciyi darp ettiği iddia edilen personelin firma tarafından işten çıkarıldığı öğrenilmiştir. Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından usulüne uygun olarak tahkikat yapılmaktadır”.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir