Vicdansız

Vicdansız
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da yaşanan hayvan kıyımı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Daha evvel Bolu Belediyesi’ne ait çöp kamyonuna konulan hayvan ölüleri görüntülerinin basına yansımasının ardından Bolu Belediyesi’ne ulusal ve yerelde hayvan severlerin tepkileri dinmemiş, yaşanan olay üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan özür dilemek zorunda kalmıştı. Tepecik Mahallesi’nde yaşanan olay bu kadarda olmaz dedirtti. Site sakini ve hayvanları koruma derneği üyesi Saliha Gökdemir’in iddiasına göre aynı sitede yönetici yardımcılığı yapan E.C isimli şahıs tekme attığı kedi yavrusunun gözünü çıkardı.

DAHA EVVELDE EZİYET EDİYORDU

Saliha Gökdemir TV Bolu’ya yaptığı özel açıklamada yaşanan olayı şu şekilde anlattı:

Ben yaklaşık 16 yıldır bu sitenin etrafındaki sokak hayvanlarına bakıyorum. Eşim vefat ettikten sonra kendimi bu işe adadım. Burada sitemizde E.C isminde biri var. Kendisi sitemizin site yönetici yardımcısıdır. Daha evvelde kendisi çeşitli şekillerde hayvanlara eziyet ediyordu. Hayvanların burada bakılmasına tahammül edemiyor. Bu hayvanları burada beslememem için kaç defa hayvanların su kaplarını devirdi. Mama kaplarını devirdi. Yuvalarını bozdu.

BALKONDAN GÖRDÜM

Yaklaşık 2 hafta önce bu şahıs yine kedi yavrularının olduğu yere doğru gitti. Yavru kedileri beslediğimiz için insana yakınlar. Yavru kediler kendileriyle oyun oynanacağını zannettiler sanırım. Site kamerasında sorun var kayıt yapmıyormuş. Bu sebeple olan biten kayıt altına alınamadı. Bu şahıs kimse kendisini gömesin diye ağaçlık alanın olduğu yere doğru gidince yavru kedilerde peşinden gitti. Ben ağaçlık alana doğru giderken balkondan gördüm, A Bloktaydım ve kendisine bağırarak “Abi lütfen yapmayın” dedim. Beni hiç duymamış gibi yaptı. Kendisine yaklaşan yavru kedilerden birine tekme atarak hayvanın gözünü çıkardı. Yavru kediyi alıp veterinere götürdük. Veterinerde tedavileri yapılıyor. Gözünü kaybetti. Ben bu vicdansızlığa artık dayanamıyorum. Kendisini Allah’a havale ediyorum. Bu yapılanlara artık sessiz kalınmamalı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir