Veliler isyanda!

Bolu’da Aktaş Mahallesi’nde bulunan eğitim kampüsünde ilkokul velileri araç trafiği nedeniyle isyan etti. Öğrencilerin okula giderken, öğle yemeğinde ve okul çıkışlarında trafikten etkilendiklerini ve yaya yolunun olmaması nedeniyle tehlike altında ulaşım sağladıklarını belirten veliler, yetkililerden çözüm bulmasını istedi.

Veliler isyanda!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Velileri adeta bezdiren dar yollar sebebiyle oluşan araç trafiği Gazipaşa İlkokulu velilerini harekete geçirdi. Veliler adına konuşan Türkan Baykara, çocuklarının can güvenliğinin tehlikede olduğunu vurgulayarak yetkililere seslendi. Baykara, “Sorunumuz trafik. Biz Gazipaşa İlkokulu velileriyiz. Biz yolun tek yön olmasını istiyoruz. O kadar dar ki yol, yayaların geçebileceği yer yok. Kaldırım yok. Yayalara geçmek için bir kaldırım istiyoruz. Yolun tek yön olması için yetkililere sesleniyoruz. Lütfen gereğinin en acil şekilde yapılmasını istiyoruz. Geçenlerde bir yağmur yağdı burası göl oldu. Kesinlikle yayaların geçeceği yerde yok. Sular birikiyor. Su birikintisinden yayalar buradan geçemiyor. En kısa sürede bir çözüm üretilmesini istiyoruz. Lütfen yetkililere sesleniyoruz. Sesimizi duyurmak istiyoruz. Servis şoförleri de çift taraftan geldikleri için tek yön olursa çok rahat edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir