Vatandaş aşının yan etkisinden endişeli

Vatandaş aşının yan etkisinden endişeli
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Cihan SAKAOĞLU - Kamera: Barış ESKİCİOĞLU 

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşa koronavirüs aşısı hakkında detaylı bilgi vermek ve kolayca randevu alınabilmesi sağlamak için bilgilendirme standı kuruldu. Kurulan stant vatandaş tarafından ilgi ile karşılandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşılama programının önümüzdeki hafta 40 yaşa kadar düşeceğini belirtmesinin ardından TV Bolu olarak Bolu halkına aşı hakkındaki düşüncelerini sorduk.  

BİR GERÇEK VAR AŞI OLMAMIZ GEREKİYOR

(Mustafa Güldür) Şu an için geçen aylara göre biraz daha hızlı devam ediyor bence. Aşı olmayı tabi ki düşünüyorum. Yan etkileri konusunda çok şeyler söylüyorlar. Fakat söyle de bir gerçek var aşı olmamız da gerekiyor. Sonuçta bir salgın var. Bu salgına mücadele ediyoruz. Aşı olmamız gerekiyor.  

AŞI OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

(Emre Zilif) Bence yeterince hızlı değil çünkü virüs tekrardan yayılabilir. Öyle bir ihtimal olduğu için ben yeterince hızlı ilerlediğini düşünmüyorum. Şu an aşı olmayı düşünmüyorum çünkü yan etkileri falan olduğunu duydum. Daha önceden zaten hiç virüs de olmadım, hastalanmadım da bunun için aşı olmayı düşünmüyorum. Gerekli olmadığı sürece, zorunlu kılmazlarsa eğer.  

ZORUNLU YAPMAZLARSA AŞI OLMAYACAĞIM

(Umut Çetin) Başlarda hayır ama son zamanlarda evet hızlı olduğunu düşünüyorum. Zorunlu yapmazlarsa aşı olmayacağım. Yan etkisinin şimdi değil de ilerleyen zamanlarda sorun çıkartacağını düşünüyorum. O yüzden ben aşı olmak istemiyorum şahsen.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir