VALİ ÜMİT TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA TRAFİK DENETİMİ YAPTI

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Cennet ÇAKAN, Fatma KINIŞ

Bolu Valilik Binası önünde 7-13 Mayıs Trafik Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Vali Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı katıldı. Vali Ümit, yayaları ve sürücüleri trafik kuralları ile alakalı bilgilendirdi ve broşür dağıttı.

Programda araçları durdurarak emniyet kemeri kontrolü yapıldı ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Etkinlik kapsamında sürücülere ve araçtaki çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 

''SİZ BİZİM CAN SİMİDİMİZSİNİZ''

Program sonunda polis ve jandarma ekiplerine fedakarlıkları dolayısıyla teşekkürlerini sunan Vali Ümit, ''Siz bizim can simidimizsiniz. Aynı zamanda vatandaşımıızn, yolcularımızın yoldaki en önemli sigortasısınız. O bakımdan sizin bilinçli olmanız, sizin konuyla ilgili gayretiniz, azminiz, kararlılığınız, uyanıklığınız bizim için çok önemli. Devlet ve vatandaşlarımız için çok önemli'' ifadelerini kullandı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir