Vali Kılıç'tan Tohum Ambarlarına Ziyaret

Vali Kılıç'tan Tohum Ambarlarına Ziyaret
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mengen'de yer alan Tohum Ambar'ıne ziyarette bulundu. Vali Kılıç, Berker Çitçi'den Ambar'da yer alan ülkenin farklı coğrafyalarından gelen tohumlar ve çoğaltılması için gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretteki konuşmasında Vali Kılıç,

''Gelecek nesillerimizin daha sağlıklı beslenebilmesi için ata tohumlarımızın ülkemizin farklı yerlerinden Tohum Ambarına gelerek çoğaltılması ve daha fazla yerde yetişmesi için ülkenin dört bir köşesine gönderilmesi gibi önemli bir iş yapıyorsunuz'' sözlerine yer verdi. 

''Gelecek Nesillerimize Bırakabileceğimiz En Büyük Miraslardan Birisidir''

Vali Kılıç sözlerinin devamında ise,

“Anadolu’nun kadim kültürünü yansıtan ata tohumlarına sahip çıkalım ki gelecek kuşaklara bunları aktarabilelim ve sağlıklı yarınlara bırakabilelim. Ata Tohumları gelecek nesillerimize bırakabileceğimiz en büyük miraslardan birisidir” açıklamalarında bulundu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir