Vali Kılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı

Bolu Valisi Erkan Kılıç Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Kılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valisi Erkan Kılıç Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda "Manevi bir huzurla geçirdiğimiz Ramazan ayının sonunda birliğimizi, beraberliğimizi, dilimizdeki güzel söz ve dilekleri, gönlümüzdeki sevgiyi taçlandıran Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar, paylaşmaya, kaynaşmaya, dargınlıkları sonlandırmaya fırsat olan müstesna günlerdir. Bayram günlerinde nefsimizin ve bencilliğimizin esiri olmadan kırgınlıkları unutmalı, sevdiklerimizle kucaklaşmalıyız.

Yüce dinimizin ve kadim medeniyetimizin getirdiği güzel hasletleri yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak adına bayramların maneviyatını idrak ederek yaşamalıyız. Hiçbir ayrım gözetmeden muhtacın, güçsüzün yanında olmak; kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek; yetimlerin ve gariplerin tebessümüne vesile olmak bayramları bayram yapan değerlerimizdir.

Bugün ülkemizde bayramları huzur içinde yaşayabilmemiz, birlik ve beraberlik ruhuyla geleceğe emin adımlarla yürüyebilmemiz, mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz sayesindedir. Bayram vesilesiyle, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarken kahraman gazilerimize de uzun ömürler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bolulu hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor; bayramımızın başta Filistin’deki Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir