Vali Erkan Kılıç göreve başladı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Cennet ÇAKAN

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in merkeze alınmasının ardından 12 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile yerine Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç atandı. Ümit'in öğle saatlerinde vedasının ardından Bolu Valiliğine atanan yeni vali Erkan Kılıç görevi için Bolu'ya geldi. Valilik bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde Vali Erkan Kılıç'ı İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve STK temsilcileri karşıladı. Karşılamaya gelenler ile tek tek selamlaşan Kılıç, törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İLKEMİZ 'İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN'

Yaptığı açıklamada Bolu'nun kadim bir şehir olduğunu vurgulayan Kılıç, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Valiler Kararnamesi ile bugün itibari ile Bolu Valiliğinde göreve başlıyorum. Bolu gerçekten çok önemli bir il. Ülkemizin en büyük iki vilayeti olan Ankara ve İstanbul arasında yer alan stratejik konuma sahip bir ilimiz. Tarımsal potansiyeli ve turizm potansiyeli oldukça yüksek olan bir ilimiz. Aynı zamanda tarihi kültürel değerlerinin ve eşsiz doğasının olduğu çok kadim bir şehir. Burada görev yapmak benim için ayrıca bir onur olacaktır.

Beraber çalışırken bizim önceliklerimiz olacak. İlkemiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' desturuyla hareket edeceğiz. Eşit ve katılımcı bir anlayışla adil, şeffaf ve hukuğa bağlı bir şekilde görevimi yapmaya çalışacağım. Bu görevi hep beraber yürüteceğiz'' dedi.

KAPIM ARDINA KADAR AÇIK

Halkın içerisinde olmayı sevdiğini dile getiren Vali Erkan Kılıç, ''Artık ben bu saatten itibaren ülkemizin, Bolu'nun, Bolulu hemşehrilerin emrindeyim. Kapım ardına kadar açık. Herhangi bir fark gözetmeksizin her zaman her daim bütün insanlara kapımız açık. Halkın içerisinde olmayı seven bir yapıdayım '' ifadelerine yer verdi.

AMACIM BU KUBBEDE HOŞ BİR SADÂ BIRAKABİLMEK

Önceki Bolu Valilerine şükranlarını sunan Kılıç, ''Benden önce de burada çok değerli valilerimiz çalıştı. Önceki valimiz Ahmet Ümit Beye çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Bolu'da çok değerli hizmetler ve eserler bırakmıştır. 

Bizler de ülkemizin ve Bolu'nun kalkınması için ne gerekiyorsa sabah akşam durmaksızın sürekli olarak gayret göstereceğiz, çalışacağız. Sayın Valimiz gibi diğer valilerimize  ve Bolu'ya hizmet etmiş olan herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Amacım bu kubbede hoş bir sadâ bırakabilmek. Onun için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir