Uygulamadan kaçan otomobil köprüden düştü: 4 yaralı

Uygulamadan kaçan otomobil köprüden düştü: 4 yaralı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu Bolu-Doğu kavşağında gece saatlerinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan 34 UF 2593 plakalı otomobilin sürücüsü Emin K. kaçmaya başladı.

Polis ekiplerinin yaklaşık 15 kilometre takip ettiği otomobil, Bolu-Gökçesu yolu üzerinde Çatakören Köyü mevkiinde önünü kesmeye çalışan ekip otosuna çarparak köprüden düştü.

Kazada, ekip otosunda bulunan ve ismi öğrenilemeyen polis memuru ile otomobil sürücüsü ve yanındaki U.K. ile Ü.E. yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsünü, aracının muayenesi ve sigortası olmadığı için trafik uygulamasından kaçtığı öğrenildi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir