Üç ilçede BBP rüzgarı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ümit Demir’in Bolu genelindeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer beraberindeki heyetle birlikte Göynük, Mudurnu ve Mengen’i ziyaret eden Demir, büyük hedeflerinin olduğunu belirterek siyasi geçmişini hatırlattı ve “başaracağımıza inancımız tam” diye konuştu.

Üç ilçede BBP rüzgarı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz günlerde parti genel merkezi tarafından Ümit Demir’in yeni İl Başkanı olarak görevlendirilmesiyle yeni bir ivme kazanan Büyük Birlik Partisi’nin Bolu çapındaki çalışmalarının bu seferki durağı Göynük, Mudurnu ve Mengen ilçeleri oldu.

BBP Yüksek Danışma Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Doç. Dr. Emin Serin ve Bolu İl Başkanı Ümit Demir tarafından yapılan ilçe ziyaretlerinin ilk durağı Göynük ilçesi oldu. BBP Göynük İlçe Başkanı Ali Yılmaz nezaretinde gerçekleşen ilçe programında öncelikle Göynük Kaymakamı Ferhat Gür ziyaret edilirken daha sonra ilçede bir esnaf gezisi de yapıldı. Program kapsamında bir de rozet takma töreni gerçekleştirildi. Farklı partilerden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne katılan yeni üyelere rozetleri Doç. Dr. Serin ve İl Başkanı Demir tarafından takıldı.

Bolu programlarının bir sonraki durağı ise Mudurnu ilçesi oldu. Mudurnu’da da öncelikle İlçe Kaymakamı Fatih Çevik’i ziyaret eden BBP heyeti daha sonra Mudurnu Esnaf Odası Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti ve ardından ilçe esnaflarını gezdi. Haftanın son durağı ise Mengen oldu. Mengen’de İlçe Kaymakamı Ekrem Erdem Ergün’ü ziyaret eden heyette, BBP Gerede İlçe Başkanı Eyüp Yalçın ve Yeniçağa İlçe Başkanı Adem Aracı ile partiye dahil olan Yeniçağa ve Mengen’de yatırımları bulunan işinsanı Barış Yemişçi de hazır bulundu. Heyet daha sonra ilçede bir takım temaslarda bulundu.

“Başaracağımıza inancımız tam”

Göynük, Mudurnu ve Mengen programlarıyla ilgili bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Ümit Demir, ilginin yoğun olduğunu belirterek, henüz teşkilat olmayan ilçelerde önümüzdeki süreçte güçlü teşkilatlanmalar beklediklerini, büyük hedeflerinin olduğunu ve başaracaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

BBP İl Başkanı Demir şöyle konuştu:

‘’Görüldüğü ve bilindiği üzere Bolu genelinde çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmalar kapsamında, BBP Yüksek Danışma Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanımız Sayın Doç. Dr. Emin Serin ile birlikte bu hafta 3 ilçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik.

Göynük’te İlçe Başkanımız Sayın Ali Yılmaz’ın nezaretinde ziyaretler yaparken, partimize yeni katılan üyelerle de gücümüze güç kattık. Yine Mudurnu ve Mengen’de de verimli geçen temaslarımız oldu. Henüz teşkilatımız olmayan ilçelerde önümüzdeki süreçte güçlü teşkilatlanmalar bekliyoruz. Görüştüğümüz hemşehrilerimizin ilgisi yoğundu. Gördüğümüz yoğun ilgi bizim geleceğe dair umutlarımızı daha da artırıyor.

Birlikte Güçlü Bolu diyoruz. Küçük düşünmüyoruz çünkü bizim büyük hedeflerimiz var. Siyasi geçmişimize bakanlar nice imkansızları gerçeğe dönüştürdüğümüzü görebilirler. Şimdi yine büyük hedeflerimiz var ve yine başaracağımıza inancımız tam ‘’

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir