Türkoğlu; "Bolu'dan Ankara'ya yürüdü Uğur Mumcu Parkı'ndan Anıt Park'a yürümedi"

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 89. yıl dönümü törenle kutlandı.

Türkoğlu;
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği ve Belediye Başkanlığınca hazırlanan kutlama programı kapsamında, 89 yıl önce Atatürk’ün Bolu’ya giriş yaptığı Uğur Mumcu Parkı’nın bulunduğu bölgede temsili karşılama yapıldı.

“UMARIM BUNDAN SONRA GEÇ KALMA İLE İLGİLİ YANLIŞLARI OLMAZ”

Hazırlanan törenin paydaşlarından birinin Bolu Belediyesi olmasına rağmen Başkan Tanju Özcan’ın gerçekleştirilen karşılama ve yürüyüşe katılmaması gözlerden kaçmadı. Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu yaptığı açıklamada “Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 89.yılı. Bu yıl bizi üzen olaylar oldu. Bunlardan bir tanesi protokolde çelenk sunumunun çok hızlı bir şekilde yapılması. Bir diğeri ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun devrimlerine gönülden inandığını ifade eden sayın belediye başkanının Uğur Mumcu Parkı’ndan başlayıp Anıt Park’ta biten yürüyüşe katılmaması. Bunu gerçekten yüreğinde Atatürk sevgisi olduğunu ifade eden ve bunun için Atatürk’ün kurduğu partiye olan sevgisinden dolayı 200 km yol yürüdüğünü ifade eden birinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi çok önemli bir devrimcinin Bolu’ya ziyaret gerçekleştirdiği gün yürüyüşe katılamaması gerçekten sadece kendisini değil kendisi ile birlikte güvenip de Ankara’ya giden bir kısım insanı da çok üzmüştür. Bizi de üzdü. Umarım bundan sonraki süreçte özellikle milli bayramlarda geç kalma ile ilgili yanlışları olmaz. Sağlık sorunu olup olmadığını bilemiyorum ama törenin kalanına katılan biri çok çok önemli bir gerekçesi yoksa yürüyüşe katılması gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir