Türker Ateş Mudurnu ve Yeniçağa ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş bugün Mudurnu ve Yeniçağa ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelirken “Mudurnu ilçemiz tarih kokuyor. Mudurnu’muzun Turizm açısından dünya çapında tanıtımı için elimizden geleni yapacağız. Yeniçağa ilçemizde gölüyle, iklimi ile bir kuş cenneti. İki ilçemiz içinde Turizm destek planlarımız hazır.” dedi.

Türker Ateş Mudurnu ve Yeniçağa ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Türker Ateş sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer ile birlikte Mudurnu ilçesinde ziyaretlerine başladı. Ateş’in ilk durağı Bolumuzun tarihi ilçelerinden Mudurnu oldu. 


HALK BAĞRINA BASIYOR
Türker Ateş Mudurnu ve Yeniçağa ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Ateş esnafı kapı kapı gezerek dertlerini dinlerken vatandaşlara çalışmaları hakkında da bilgiler veriyor. Ateş’in samimi projeleri ve gelecek ile ilgili planları oldukça ilgi görüyor. 


MUDURNUMUZU TURİZM ÇALIŞMALARI İLE DÜNYAYA TANITACAĞIZ
Türker Ateş Mudurnu gezisinde açıklamalarda da bulunurken “Mudurnumuz tarih kokan bir ilçe. Bu tarihi dünyaya tanıtmalıyız. Tanıtacağız da. Turizm destek planlarımız hazır. Bu tarihi ilçemiz ile ilgili hayallerimiz var. Hemşehrililerimize bunları anlatıyoruz. Mudurnulu hemşerilerimiz bu projelerden oldukça memnun. Fakat Ekonomik sıkıntılar her kesimin şüphesiz belini bükmüş durumda. Farkındayız. 14 Mayıs’ta Mudurnu’muza da baharlar gelecek.” Dedi.


İKİNCİ DURAK KUŞ CENNETİ YENİÇAĞA
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş ilçe ziyaretleri programında ikinci durağı Yeniçağa ilçesi oldu. Yeniçağa’da vatandaşların ilgisi ve samimi karşılamasından oldukça memnun olan Ateş burada da vatandaşlara projelerini aktardı. Ateş “Yeniçağa’mız Bolumuzun bir kuş cenneti. Ankara İstanbul gibi iki metropolün ortasında olan Gölümüzün güzelliği Bolu’dan geçen herkesin tarafından görünebiliyor. Bu güzel doğada kuş cenneti Yeniçağa’mız ile ilgili Turizm planlarımız ve projelerimiz var. Halkımız bizlere destek verirse bizler hizmet etmek için hazırız.”dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir