Tur ikinci maça kaldı

Tur ikinci maça kaldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Büyük umutlarla gidilen Gaziantep’te maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıda iki takım da çok sayıda net pozisyon yakaladı. Gazişehir Gaziantep 90+4’üncü dakikada attığı golle 1-0 galip geldi. Boluspor'da Diarra maçın son anlarında yaptığı faulle ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Boluspor, Play-Off turunun ikinci maçında Gazişehir Gaziantep'i 15 Mayıs 2018 salı günü evinde ağırlayacak.

‘BOLU’DA ÇOK FARKLI OLACAK’

Maçın ardından açıklama yapan Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, maça iyi başladıklarını ve ilk yarı bazı fırsatlar yakaladıklarını, ancak değerlendiremediklerini belirtti. Evlerinde oynayacakları maça daha iyi hazırlanacaklarını vurgulayan Karafırtınalar, "Bolu’da çok farklı olacak. Burada eşit şartlarda oynadığımızı düşünmüyorum. İnşallah Bolu’da böyle olmaz. Berabere kalsaydık Gaziantep’in bir şansı vardı ama 1-0’ın ardından Bolu’da hiç şansları yok. Oyuncularım 3 gün bu maçı bekleyecek." dedi.

HAKEM TEPKİSİ

Boluspor cephesinde karşılaşmanın hakemine yönelik tepki de vardı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, deplasmanda takımı yalnız bırakmayan ve 90 dakika sonunda büyük üzüntü yaşayan taraftarları teselli ederken, “Hakem yaptı yapacağını” dedi. Çarıkcı, taraftarlardan Salı günü stadı tamamen doldurmalarını da istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir