TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda BAİBÜ'lü öğrenciye ödül

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencilerinden Filistinli Omar Saleh, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ikinci oldu.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda BAİBÜ'lü öğrenciye ödül
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

TRT'nin bu sene 11.'sini düzenlemiş olduğu, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve  Sinema Bölümü öğrencilerinden Omar Saleh, Kısa film kategoresinde 'Alkış'adlı eseriyle finalde ikinci oldu.
Alkış adlı kısa film, Gazze'de yaşanan soykırımı, savaşta hayatını kaybeden insanları ve Filistin halkının yaşadığı dramı anlatıyor. 
Ödül törenine Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Mustafa Ali, Şarlı,Rektör yardımcısı Prof.Dr.Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Emre Tandırlı da katıldı.

 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir