
Haber: Kasım ŞAHİN
Trafik ve İlkyardım Haftası tüm yurtta olduğu gibi Bolu'da da coşkuyla kutlandı. Protokolün katılımıyla gerçekleşen kutlamalarda, görevlerinde başarılı olan trafik polisleri ile jandarma trafik ekiplerine, emekli personele, resim yarışmasında dereceye girenlere, hiç trafik cezası yemeyen sürücüye çeşitli hediyeler verildi.
Kutlamaların en çok dikkat çeken görüntüsü ise küçük bir kız öğrencisinin tekerlekli sandalyesinde folklor kıyafetleriyle arkadaşlarıyla birlikte gösteri yapması oldu.
8 yaşındaki İnkılap İlkokulu3. sınıf öğrencisi Gizem Serra Bektaş, doğuştan yürüme engelli olduğu için gösterilerde sadece ellerini kullanarak, folklor gösterisini başarılı bir şekilde kullandı. Kutlamalara katılan protokol ve vatandaşlar ilk bakışta bunun bir gösterinin parçası sandı. Ama, gerçek gösterin devamında ortaya çıktı. Bu özel öğrenci ellerini kullanarak arkadaşlarıyla birlikte enfes bir gösteri sundu. Büyük taktir kazanan küçük öğrenci dakikalarca alkışlanarak kutlandı.