Toplum Gönüllüleri Vakfı Koç İlkokulu Kütüphanesini Yeniledi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Toplum Gönüllüleri Topluluğu, TAB Gıda sponsorluğunda Bolu Koç İlkokulu’nun kütüphanesi yeniledi. Açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve okul müdürleri katılım sağladı.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Ayşe Nur Topuk 
Toplum Gönüllüleri Topluluğu Koordinatörü Sıla Körüoğlu bu açılışta olmaktan büyük gurur ve mutluluk yaşadığını belirterek, “Toplum Gönüllüleri Vakfı olarak bizler, gençlere gönüllülük bilinci aşılamak ve toplumsal fayda üreten projelerde aktif rol almasını amaçlayan bir toplum kuruluşuyuz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz kütüphane bu anlayışın somut bir çıktısı olarak hayata geçirilmiştir” dedi.
Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü, Koç İlkokulu’ndaki kütüphane yenileme çalışmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi; “Üniversite öğrencilerimizin oluşturduğu bir topluluk olan Toplum Gönüllüleri Topluluğu bu projemize önderlik etti, sağ olsunlar. Çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Sevgili çocuklar, en üst düzeyde faydalanın olur mu? Güzel bir okuma alanı yapılmış sizin için, şimdi hep beraber açılışını da yapacağız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.”
Etkinlik okul öğrencilerinin dans gösterileri ve oyunları ile devam etti.  Açılış sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü ve Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyeleri kütüphaneye dair değerlendirmelerde  bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir