Tırın kasasına gizlenmiş düzensiz göçmenler yakalandı

Bolu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tırın dorsesine yapılan gizli bölümlerine saklanmış Afganistan uyruklu 24 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili iki şüpheli tutuklandı.

Tırın kasasına gizlenmiş düzensiz göçmenler yakalandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerinde kontrol noktasında durdurulan tır’da arama yapıldı. Gece saatlerinde durdurulan tırda yapılan aramada gizli bölümlere saklanmış Afganistan uyruklu 24 düzensiz göçmen yakalandı. Tır’ın dorsesi kısmına insan kaçakçılığı için özel bir bölüm yapıldığı ortaya çıkarken göçmenlerin havasız bir alanda saatlerce yolculuk yaptığı öğrenildi. 24 Afganistan uyruklu düzensiz göçmenin yapılan üst ve eşya aramalarında V.S isimli şahsın üzerinden toplam 5 parça halinde 369,81 gr Afgan macunu ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler B.C ve A.T gözaltına alındı. Üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan V.S. ‘Uyuşturucu madde İmal ve Ticareti suçundan’, A.T ise ‘Göçmen kaçakçılığı’ suçundan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir