TEŞKİLATLARIMIZ LİSTEDEN MEMNUN

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mehmet Aydın, “ Bolu teşkilatı sıralamadan memnun, biz iktidara hazırız. Ben her zaman söylüyorum, öyle erken seçim, genel seçim fark etmez, bu bir baskın seçimdir. Sırf İyi Parti'yi seçime sokmamak adına alınan bir seçim kararıdır.  Ancak bizim teşkilatlarımız baskın seçim de olsa kesinlikle hazır olduğunu gösterdi. Birlik beraberlik içindeyiz, iktidar istiyoruz. 24 Haziran'da İnşallah biz iktidar olacağız” dedi.

SİYASİ NEZAKET GEREĞİ İNCE’NİN MİTİNGİNE KATILDIM

Muharrem İnce’nin Bolu mitingine katılmasını da değerlendiren Mehmet Aydın, “Ben sonuna kadar kalmadım ama mitinge gittim. Muharrem İnce'yi dinledim. Siyasi nezaket gereğidir, katılmam. Ben Muharrem İnce'ye de başarılar diliyorum. Sonuçta biz şunu istedik her zaman İyi Parti olarak; her parti kendi adayını çıkartmalı. Hatta Milliyetçi Hareket Partisi dahil kendi adayını çıkartmalıydı. Çünkü siyasi partiler kesinlikle kendilerine oy veren, gönül veren üyelerinin, delegelerinin isteği doğrultusunda aday çıkartır. Seçimlerde kendi üyelerini temsil eder. Ben öyle düşünüyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'ni de aday çıkarttığı için kutluyorum. Biz bunu savunuyoruz her zaman. Biz kesinlikle ne çatı aday, ne baca aday bunların hepsine karşıyız. Bizim adayımız da genel başkanımız Sayın Meral Akşener. Biz bütün adaylara başarı dilemekle beraber, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'i de cumhurbaşkanı yapacağımıza inanıyoruz. Biz de halkımızdan bu konuda destek istiyoruz” şeklinde konuştu.   

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir