TEM'in Bolu'dan Karabük'e geçişi 18 gün ulaşıma kapalı

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde Gerede-Karabük bağlantı yolunda 10-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan yol çalışması nedeniyle sürücüler, 18 gün boyunca D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

TEM Otoyolu Karabük Bağlantı Yolu üzerinde bulunan Devlet Yolu Üstgeçit Köprüsü'nde, kara yolları ekiplerince yapılacak bakım-onarım çalışmaları kapsamında genleşme derzi değişimi gerçekleştirilecek. Bugünden tarihinden itibaren köprünün Karabük istikameti araç trafiğine 28 Ekim'e kadar kapatılacak. Bu yöndeki trafik akışı, Karabük ve Karabük-1 Kavşakları üzerinden D-100 kara yoluna yönlendirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, karşı yönde bulunan köprünün de genleşme derzi değişimi yapılacak. Bu süreçte, Karabük istikametinden gelip otoyola bağlanmak isteyen sürücüler, Gerede Sanayi Kavşağı'na yönlendirilerek D-750 kara yolu üzerinden otoyola erişim sağlayacak. Kara yolları yetkilileri, 10-28 Ekim tarihleri arasında sürmesi planlanan çalışmalar süresince trafik güvenliğinin sağlanabilmesi için sürücülere yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri ve trafik işaretlerine uymaları çağrısında bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir