Teknofest'te BAİBÜ'nün izi yok

Teknofest'te BAİBÜ'nün izi yok
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER:Cihan SAKAOĞLU

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festival olan Teknofest İstanbul Atatürk Hava Limanı’nda başladı. Genel olarak millî teknolojileri teşvik edip geliştirmek ve insanları bu alanda bilinçlendirmeyi hedefleyen organizasyonlda çok sayıda üniversite festival alanındaki yerini alırken BAİBÜ'nün stant açmaması şaşkınlık yarattı.  

1 Mart 2006 tarihinde BAİBÜ’nün Düzce çevresi içerisindeki kampüslerinden ayrılarak kurulan Düzce Üniversitesi Teknofest’te büyük bir stant kurarak projelerini sergiledi. 1992 yılında kurulan 16 fakülte, 2 yüksek okul ve 8 meslek yüksek okulu bulunan üniversitemiz BAİBÜ'nün festival alanında stantının bulunmayışı festival alanını ziyaret eden Bolulular'ı ve BAİBÜ'lü öğrencileri üzdü.   

Teknofest 26 Eylül 2021 tarihine kadar Atatürk Havalimanı’nda çeşitli gösteriler ve aktivitelerle ziyaretçilere açık olacak.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir