Tavuklarla stres atıyorlar

Bolu’da Kızılay İl Başkanlığı tarafından İzzet Baysal Huzurevinin bahçesine kurulan terapi kümesi ile yaşlılar tavukları besleyerek stres atıyorlar.

Tavuklarla stres atıyorlar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Kızılay İl Başkanlığı, Çakmaklar Mahallesinde bulunan İzzet Baysal Huzurevinin bahçesine yaşlı vatandaşlar için terapi kümesi kurdular. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların sosyal izolasyon yaşamamaları ve ayrıca fiziksel aktivelerine bir başkasını ekleyerek kendilerini değersiz hissetmemeleri ve hayattan yaşamdan kopmamalarını amaçlayan proje kapsamında kurulan tavuk kümesi huzurevi sakinlerinin ilgi odağı oldu. 

Bolu Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı ve kızılay yöneticileri huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek kümesteki tavukları birlikte beslediler. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarda bahçelerinde bulunan tavuklarla ilgilenerek stres atıyorlar. 

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir