Canlı canlı çuvala koymuşlar!

Bolu'da Sürmeli Köyünde bulunan Sürmeli Tavuk Çiftliğinde, çiftlik sahibinin hırsızlık ihbarı yapması üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, gerekli çalışmaların ardından hırsızları 100 canlı tavuk ile yakaladı.

Canlı canlı çuvala koymuşlar!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu'nun Mudurnu İlçesi Sürmeli Köyünde bulunan Sürmeli Tavuk Çiftliğinde , çiftlik sahibinin tavuklarının çalındığını farketmesi üzerine bölgedeki jandarma ekiplerine haber verildi. Hırsızlık olayı nedeniyle olay yeri ve çevresine Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT (Jandarma Dedektifleri) sevk edildi. Ekiplerin gerekli çalışmaları ve incelemelerinin ardından hırsızlık suçuna karışanların K.E. ve M.E. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. K.E. ve M.E. isimli şahıslar yapılan operasyon sonucunda, çuvallara koyulmuş vaziyette 100 adet canlı tavuk ile yakalandı.  K.E. ve M.E. isimli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir