Taraftar çılgına döndü

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Cihan SAKAOĞLU-Cennet ÇAKAN

Spor Toto 1. Lig’in 32. Haftasında BB Erzurumspor’u konuk eden Boluspor kendi sahasında 0-2'lik skorla kaybetti. Ligde kalma mücadelesi veren Boluspor kötü gidişata dur demek için taraftarını stadyuma davet etmişti. Bu çağrıya cevap veren kırmızı beyazlı taraftarlar stadyumu doldurdu.  

Kendi sahasında taraftarın büyük desteğine rağmen sahadan mağlup ayrılan Boluspor da bu yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Maç çıkışında adeta çılgına dönen taraftarlar maç çıkışı Teknik Direktör Reha Erginer ve yönetime istifa çağrısında bulundu. Boluspor taraftarı stadyumun dışında futbolcuların ve teknik heyetin takım otobüsüne bindiği esnada protestoda bulundu. Takım otobüsünün stadyumdan ayrıldığı esnada polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.  

REHA ERGİNER İLE YOLLAR AYRILDI 

Olaylı biten maçın ardından Boluspor resmi hesabından yapılan açıklamada, 

"Kulübümüz, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. 
Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir