Tanju Özcan'dan MHP'ye ağır itham

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, TV100’de Kübra Par’ın sunduğu Farklı Açılar programında MHP ve DEM Parti hakkında yaptığı yorum milliyetçi camiada tepkiyle karşılandı. Tanju Özcan katıldığı programda “Bugün PKK Türkiye’ye silah bıraksa MHP ve DEM kalmaz" dedi.

Tanju Özcan'dan MHP'ye ağır itham
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kübra Par'ın sunduğu ve canlı olarak TV 100 ekranlarından yayınlanan Farklı Açılar programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan MHP camisında tepkiyle karşılanan sözlere imza attı. MHP'yi terör konusunda samimiyetsizlikle itham eden Özcan, “Samimi falan değiller. Bugün PKK denen örgüt Türkiye’ye silah bıraksa 2 tane parti kapıya kilidi vurur. Ne MHP kalır ne Dem" ifadelerini kullandı. 

Özcan'ın sözlerine müdahale etme gereği duyan programın sunucusu Kübra Par “Bu sözleriniz olmadı. MHP kalmaz demeniz olmadı. O zaman birileri de der ki yarın bütün sığınmacılar gitse Tanju Özcan diye biri kalmaz" diyerek Özcan'ın yorumuna karşı çıktı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir