"Tanju Özcan yine başladığı işi yarım bıraktı"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla At Yaylası yollarının büyük bir bölümünün asfaltlanmadığını açıkladı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi geçtiğimiz günlerde, yıllardır bakımsız halde olan ve Bolu'nun en büyük yaylalarından biri olan At Yaylası'nın yollarının asfaltlandığını duyurmuştu. 7 mahalleden oluşan At Yaylası'nın yollarının yapım işinin yarım kaldığı ortaya çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yolların büyük bir bölümünün yapılmadan iş makinalarının geri çekildiğini belirterek "Sayın Tanju Özcan yine bizi şaşırtmayarak başladığı işi yarım bıraktı. 4 mahalleye ait yollar asfaltlanırken, Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerine ait 1,3 km'lik yayla yolları asfaltlanmadan iş makineleri geri çekildi" dedi.

"TANJU ÖZCAN MAHALLE SAKİNLERİNİN DUYGULARIYLA OYNAMIŞTIR"

Başkan Durak paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Tanju Özcan'ın yine başladığı her iş gibi bu işi de yarım bıraktığını vurgulayan Başkan Durak "Geçtiğimiz gün 7 mahalleden oluşan At Yaylası'na ait yolların Bolu Belediyesi tarafından asfaltlanacağı müjdesini asılan büyük büyük pankartlardan ve yapılan haberlerden sevinerek öğrenmiştik. Ancak Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan yine bizi şaşırtmayarak başladığı işi yarım bıraktı. 4 mahalleye ait yollar asfaltlanırken, Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerine ait 1,3 km'lik yayla yolları asfaltlanmadan iş makineleri geri çekildi. Her zaman olduğu gibi insanları vaatleriyle kandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle sakinlerinin duygularıyla oynamıştır. Mahallelere giderek verdiği sözlerle insanlarımıza umut tacirliği yapan Başkan Özcan'a, mahalle sakinlerinin de yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde gerekli cevabı vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın."


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Taner (6 ay önce)
    meclis üyeleriniz neden itiraz etmiyor o zaman siz şimdi havadan açıklama yapmışsınız
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir