TANJU ÖZCAN: "SANAYİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ"

TANJU ÖZCAN:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Küçük Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Zafer Aydın ve Sanayi Dayanışma Geliştirme Derneği Başkanı Erol Arslan'ın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından iş yerlerini ziyaret eden Özcan, esnafın sorunlarını dinledi.

“SANAYİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Sanayinin taşınması ile ilgili açıklama yapan Özcan, “Sanayinin durumunu istişare ettik. Sanayinin hızlı bir şekilde taşınması konusunda bir görüşümüz yok. Ayrıca sanayide mülk sahibi olanlar var. Tatmin edici bir formül üzerinde durmamız gerekiyor. Yeni sanayi biter bitmez pılınızı pırtınızı toplayın taşının deme anlayışında değiliz. Önümüzde ki süreçte sanayiyi temsil eden esnafımızın da içinde bulunacağı bir istişare komisyonu oluşturacağız. Hep birlikte sorunları ele alıp çözümleri konusunda da fikir alış verişi yapacağız. Ama biz sanayi esnafımızı mağdur eden onları sıkıntıya sokan onları üzen bir anlayışı benimsemiyoruz” dedi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir