Tanju Özcan Erdoğan'ın heykelini dikecek!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması halinde heykelini Bolu'nun en görünür yerine yaptıracağını söyledi.

Tanju Özcan Erdoğan'ın heykelini dikecek!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu Belediyesi tarafından Kuvayı Milliye Bulvarı üzerine yaptırılan heykeller vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisini “heykelci zihniyet” diye eleştirenlere sosyal medya üzerinden şaşkınlık yaratan bir karşılık verdi. Özcan, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması halinde Bolu'nun en görünür yerine Erdoğan'ın heykelini yaptıracağını söyledi. Özcan, yaptığı paylaşımda"Boluyu güzelleştirmek için çalışıyoruz. ”Heykelci zihniyet" diyorlar. Şeref sözü veriyorum. PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan FETÖ ile kolkola yürüyen, milleti açlıkla imtihan eden RTE, seçimi 1 kez daha kazanırsa Bolu'nun en görünür yerine devasa bir RTE heykeli dikeceğim" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir