TANJU ÖZCAN CEZAEVİNİN KAPISINDAN MI DÖNDÜ?

BolununSesi'nde yer alan habere göre, cezaevinde tutuklu bulunan Başkan Yardımcısı Sedat Gülener'i ziyaret etmek için cezaevine giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ziyaret için izin verilmeyince kapıdan geri dönmek durumunda kaldı.

TANJU ÖZCAN CEZAEVİNİN KAPISINDAN MI DÖNDÜ?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

78 kişinin hayatını kaybettiği Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel yangını sonrası tutuklanan ve halen Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi'nde halen tutuklu olan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener'i bugün ziyaret etmek isteyen Tanju Özcan'a izin verilmeyince, kapıdan geri dönmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre Belediye Başkanı olduktan sonra Bolu Barosu'ndan avukatlık kaydı silinen Tanju Özcan eskiden kalan avukatlık kimliğini göstererek ve Sedat Gülener'in avukatı olduğunu beyan ederek cezaevinde ziyaret etmek istedi.

Ancak prosedür gereği Belediye Başkanı iken aynı zamanda avukatlık yapılamayacağını bilen cezaevi personeli Tanju Özcan'a ziyaret için izin vermedi.   

Kaynak: BolununSesi

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir