TANJU ÖZCAN 7 FARKLI SUÇTAN YARGILANIYOR

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bolu Belediyesi’ne yönelik 28 Şubat’ta başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame tamamlandı. Başsavcı İbrahim Cansever tarafından onaylanan iddianame, Bolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.İddianame ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

TANJU ÖZCAN 7 FARKLI SUÇTAN YARGILANIYOR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Soruşturma kapsamında aralarında görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, belediye bürokratları, meclis üyeleri ve belediye iştirakleriyle bağlantılı isimlerin bulunduğu 19 kişi hakkında dava açıldı. İddianamede 41 mağdur, 3 müşteki ve 7’si tutuklu olmak üzere toplam 19 sanığın yer aldığı belirtildi.

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkındaki suçlamalar ise şu şekilde: Marketler olayı kapsamında icbar suretiyle irtikap ve irtikaba teşebbüs, ruhsat olayı kapsamında icbar suretiyle irtikap, kurban olayı kapsamında nitelikli dolandırıcılık, hak ediş olayı kapsamında nitelikli dolandırıcılık, beton olayı kapsamında icbar suretiyle irtikaba teşebbüs, kafe olayı kapsamında rüşvet ve 5072 sayılı yasaya muhalefet.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir