Sürücülerin kar çilesi....Gerede- Karabük Yolu'nda trafik durma noktasına geldi

Sabaha karşı başlayan kar yağışı, Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu'da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Karayolları ekipleri TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 Karayolu Bolu Dağı Geçişinde yoğun kar yağışı ile mücadele ederken, Gerede-Karabük Yolu'nda kar yağışı nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Sürücülerin kar çilesi....Gerede- Karabük Yolu'nda trafik durma noktasına geldi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gece başlayan sağanak yağış sabah saatlerinde kara dönüşürken, Bolu kent merkezi de beyaza büründü. Kar kalınlığının 20 cm'i aştığı Bolu kent merkezinin yanında Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 Karayolu Bolu Dağı Geçişinde Karayolları ekipleri durmaksızın çalışıyor. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü karayolunda temkinli bir şekilde ilerlerken bazı araçların kayması sonucu trafik zaman zaman duruyor. Kar yağışının etkili olduğu bir diğer nokta ise Gerede. Gerede'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük - Gerede Karayolu'nun Gerede istikametinde trafik durma noktasına geldi. Karayolları ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken,  saatlerce araçlarının içerisinde bekleyen sürücüler ise karayolunun bir an önce açılmasını bekliyor.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir