Süper Lig için yola çıktılar

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yarın deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Boluspor, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinden yola çıktı. Kırmızı-beyazlı kafile, taraftarlar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından alkışlar ve meşalelerle uğurlandı. 

‘Futbolculardaki inancı ve ışığı gördüm’

Kulüp binası önünde açıklama yapan Çarıkcı, maç için yaptıkları toplantıda, şampiyonluk ve primle ilgili görüştüklerini kaydetti. Çarıkcı, futbolculardaki inancı ve ışığı gördüğünü ifade ederek şöyle konuştu:
“Futbolcuların inancı muhteşem şu anda. Gazişehir Gaziantep maçından iyi bir sonuçla dönerek salı günü oynayacağımız maçla da finale kalmak istiyoruz. Çok heyecanlıyız. Geçen sezon oynayan futbolculardan bu sezonun mukayesesini yapmalarını istedim. Bu senenin daha heyecanlı olduğunu söylediler. Her şey güzel gidiyor. Eksik bıraktığımız bir şey de yok. Bu maça, Boluspor'a gönül vermiş herkes geliyor. İnşallah Gazişehir Gaziantep maçından Bolu'ya avantajlı döneriz."

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir