Süper Kupa'nın şampiyonu Toar Yapı takımı oldu

Veteranlar Futbol Turnuvası'nın şampiyonu olan Toar Yapı takımı ile Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Banaz köyü takımı Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelenin ardından Toar Yapı takımı Süper Kupa şampiyonu oldu.

Süper Kupa'nın şampiyonu Toar Yapı takımı oldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin ile Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay'ın öncülüğünde düzenlenen Süper Kupa finalinin kazananı belli oldu. Geçtiğimiz ay oynanan final maçının ardından Veteranlar Futbol Turnuvası'nın şampiyonu olan Toar Yapı takımı, Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Banaz köyü takımı ile ilk kez düzenlenen Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelede ilk yarıda takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıda ise Toar Yapı takımı rakibi Banaz köyü takımına 2-0 üstünlük sağlayarak Süper Kupa şampiyonu oldu. 

Süper Kupa Şampiyonu Toar Yapı takımına şampiyonluk kupasını Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir