Suçsuzum Dedi Dolandırıcı Çıktı

Suçsuzum Dedi Dolandırıcı Çıktı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da yaşayan 16 yaşındaki gencin 4 bin lirasını dolandıran şahıs 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Dolandırıcı şahısın tanınmamak için Atm'den parak çekerken yüzüne maske ve başına şapka taktığı ortaya çıktı. 16 Yaşındaki gencin oyun konsolu hayalini yıkan ve Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dolandırıcılık suçundan yargılanan S.B., suçlamayı kabul etmedi. S.B. ifadesinde “Mağdur kişiyi tanımıyorum. Sosyal paylaşım sitesinden oyun konsolu satmadım. Suçsuzum ve beraatimi istiyorum” şeklinde konuştu.

Polis ve savcılık tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda, olay tarihinde dolandırıcı S.B.'nin dolandırdığı 3 bin 300 lirayı ATM'den çekerek tanınmamak için maske ve şapka taktığı öğrenildi.  

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya mağdur olarak gelen 16 yaşındaki T.Y., dolandırıcıdan davacı ve şikayetçi oldu. Mağdur T.Y.;

“Sosyal paylaşım sitesinde gezinirken, satılık oyun konsolu ilanını gördüm ve WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Bin 500 lira karşılığı anlaştık. Parayı annemin hesabından göndereceğim için durumu da anneme anlattım. Annem kabul etti. Bu sefer annem bu kişiyle iletişime geçti. Dolandırıcı annemi kandırarak, bütün banka bilgilerini, ona inanarak verdi. Önce bin 500 lirayı gönderdik. Ardından dolandırıcı annemin hesabından 2 bin lira daha çekmiş. Hem paramızdan hem de oyun konsolundan oldum”

açıklamalarında bulundu. 

ATM'den para çekerken yüzünü maske ve şapka ile gizleyen S.B.'nin suçu işlediğine mahkeme heyeti tarafından karar verilmesinin ardından dolandırıcı şahıs, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir