"Sığınmacıların topluluk ve oluşumlarına karşıyız"

Zafer Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu, Bolu’da kurulan Afganistan Gençleri Yardımlaşma Derneği’nin kurulması ile ilgili yazılı basın açıklaması yayımladı. Leylekoğlu, “Bolu’da kurulan Afganistan Gençleri Yardımlaşma Derneği'nin şehrimizde oluşturabileceği tehdit ve tehlikelerden dolayı endişe duyuyoruz. Zafer Partisi olarak Türk milletinin endişe ve kaygılarını derinden hissediyoruz" dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Zafer Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu, geçtiğimiz günlerde Bolu’da ikamet izni bulunan ve yabancı uyruklu vatandaşlara verilen kimlik kartını taşıma hakkı bulunan çok sayıda kişinin toplanarak oluşturduğu  “Afganistan Gençleri Yardımlaşma Derneği”nin kurulması ile ilgili yazılı basın açıklaması yayımladı.

“MÜLTECİ VE KAÇAKLARIN YASADIŞI EYLEM VE PROPAGANDALARI YAPMA OLASILIKLARI YASAL HALE GETİRİLMİŞTİR”

Leylekoğlu yayımladığı açıklamada , Zafer Partisi olarak Türk halkının güvenliği için bu tarz topluluklara karşı olduklarını belirtti. Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; 
Geçici sığınmacılar ve kaçaklar ülkemiz ve Türk milletine karşı yapılan terör eylemleri ve yasadışı işlerde aktif rol alırken. Geçtiğimiz günlerde Bolu’da kurulan Afganistan Gençleri Yardımlaşma Derneği adı altında oluşan bir topluluğun şehrimiz ve halkımıza oluşturabileceği tehlike, tehdit ve de eylemlerde bulunma ihtimali Zafer Partisi olarak Türk halkı adına bizlere endişe ve kaygı vermektedir.
Bu derneğin kuruluşu ile şehrimizin caddelerinde arapça sloganlar, Türk bayrağı haricinde bayrak açıp basın açıklamaları yapacak olmaları içten bile değilken bu dernek adı altında mülteci ve kaçakların yasadışı eylem ve propagandaları yapma olasılıkları yasal hale getirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşlığını yasadışı alan mülteci ve kaçaklar, yasal yollarla sivil toplum örgütü kurarak ülkemiz ve Türk Milleti üzerinde söz ve hak sahibi olmaya çalışmaktadır.
Zafer Partisi olarak Türk halkının güvenliği için bu tür dernek, topluluk ve oluşumların karşısındayız.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir