Sonbaharda en güzel rota: Yedigöller

Bolu'nun doğa harikalarından biri olan Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte bambaşka bir güzelliğe büründü.

Sonbaharda en güzel rota: Yedigöller
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Sonbaharda ziyaret edilecek yerlerin en başında gelen Yedigöller yerli ve yabancı turistlerin adeta akınına uğruyor. Yedigöller Mili Parkı’nda sararan ve dökülen yaprakların oluşturduğu manzara kendisine hayran bırakıyor. Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl ile ziyaretçilerine eşsiz manzaralar sunan Yedigöller'de doğa yürüyüşü, doğa fotoğrafçılığı ve kamp gibi farklı aktiviteler yapmak mümkün. 

Yedigöller'e kamp için gelenler, çadır ve karavanda konaklayarak yoğun şehir stresi ve kalabalığından uzaklaşma fırsatı buluyor. Şelale ve kuş sesleri eşliğinde ormanda yürüyüş yapan doğaseverler, kayın, gürgen, meşe, kızılağaç, akçaağaç, karaağaç, titrek kavak, sarı ve kara çam, köknar, fındık ıhlamur ve dişbudak ağaçlarının sarı, kahverengi ve yeşil tonlarıyla oluşturduğu görsel şölene tanık oluyor.  

Yedigöller, huzur veren atmosferi ve kartpostalı andıran manzarası ile ziyaretçilerini tabiat ile baş başa bırakıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir