Soğuk havaya rağmen ziyaretçiler Abant Gölü'nü tercih etti

Bolu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Abant Gölü Tabiat Parkı, soğuk ve yağışlı havaya rağmen ziyaretçilerin tercih noktası oldu. Ziyaretçilerin arasında bulunan Akif Han Comart, "Şansımıza sisli bir hava var. Ama Bolu'yu seviyoruz" dedi.

Soğuk havaya rağmen ziyaretçiler Abant Gölü'nü tercih etti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Yağız EKMEN
Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Bolulu ve dışarıdan gelen ziyaretçiler, yağmur altında doğayla iç içe vakit geçirdi. Farklı şehirlerden gelen ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyüş yaptı ve sonbaharın renklerine bürünen doğada hatıra fotoğrafı çekildi.
Abant Gölü’ne gelen ziyaretçiler arasında bulunan, Bolu’da üniversite öğrenimi gören Akif Han Comart, sisli hava nedeniyle gölü tam olarak göremediğini belirterek, "Ben Akif Han Comart, Bolu’da Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık dört yıldır Abant Gölü’ne gelememiştim. Bugün arkadaşlarla birlikte ‘hadi Abant’a gidelim’ dedik. Ancak şansımıza sisli bir hava var. Ama Bolu’yu seviyoruz, Bolu güzel bir şehir" dedi.
Olumsuz hava koşullarına rağmen Abant Gölü Tabiat Parkı doğaseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir