SİBERAY'dan bilgi yarışması etkinliği

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri SİBERAY, Bolu Fuarı'nda kiosk cihazıyla bilgi yarışması etkinliği düzenledi.

SİBERAY'dan bilgi yarışması etkinliği
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri SİBERAY, siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Bolu Fuarı'nda stand açtı. Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber suçlar gibi konular hakkında bilgilerin verildiği stantta kiosk cihazıyla bilgi yarışması etkinliği düzenlendi. Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, sosyal medya, dijital bağımlılık, teknoloji bağımlılığı konularını içeren bilgi yarışmasına özellikle çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösterdi. Siber suçlara karşı farkındalık kazandıran bilgi yarışmasında, soruların tamamını bilen katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir