Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Masal Park'a hayran kaldı

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Masal Park'a hayran kaldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza özel olarak yapılan ve yarın açılışı gerçekleştirilecek olan Masal Parkı, sevgi evlerinde kalan çocuklardan büyük beğeni aldı. Açılış öncesinde özel olarak Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ile birlikte parkı gezen çocuklar, parkta bulunan masal kahramanlarını dikkatle inceledi.

“Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesi için bu parkı yaptık”

Parkta çocukların her biriyle ayrı ayrı ilgilenen Başkan Yılmaz, “Çocuklarımız bizim için çok özeldir. Bu sebeple sizlerin daha güzel vakit geçirmesi için Masal Parkı yaptık. Dilediğiniz her zaman buraya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca masal parkında bulunan kahramanlarımızın hikâyelerini konulan cihazlarda sesli olarak da dinleyebileceksiniz. Sizlerin fikirleri de bizler için çok önemli. Gördüğünüz eksiklikleri ya da isteklerinizi bildirirseniz onları da burada değerlendirebiliriz” dedi.

Gezinin sonunda Masal Parka hayran kalan çocuklar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir